Våre rørleggertjenester

Be om pristilbud

Rørleggerservice

Vi leverer kvalitetsmessig rørleggerarbeid til privatpersoner og bedrifter. Fra reparasjon av lekkasjer, til installasjon av nye rør og komplette våtromsprosjekter. Hos oss er du i trygge hender.

Nybygg

Fra fundament til ferdigstillelse – vårt team av erfarne rørleggere sikrer at alle rørtekniske løsninger i ditt nye hjem møter de høyeste standardene for kvalitet og funksjonalitet.

Bad/Våtrom

Vi tilbyr komplette løsninger for sanitæranlegg, enten du bygger nytt bad eller oppgraderer. Vi fokuserer på moderne, effektive systemer som sikrer langvarig kvalitet og komfort. Hos oss får du gratis befaring og uforpliktende pristilbud.

Avløpsanlegg

Vi har spesialkompetanse innen avløpsanlegg og hjelper deg fra start til slutt. Vi har kompetanse og kapasitet til å bistå med alt fra prosjektering og utførelse, for å sikre effektiv håndtering av avløpsvann.

Rehabilitering

Oppdater gamle rørsystemer og våtrom til dagens standarder. Vårt team veileder deg gjennom hele prosessen for å forvandle ditt eksisterende rom til et moderne og funksjonelt rom.

Varmepumper

Øk hjemmets energieffektivitet med en moderne varmepumpe. Vi installerer luft-til-luft og luft-til-vann varmepumper, tilpasset dine behov og ønsker.

Varmeanlegg

Hold deg kjølig på varme sommerdager med effektive og pålitelige varmeanlegg. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer ulike behov både for private hjem eller bedrifter.

Jordprøver

Vi utfører prosjektering og bygging av avløpsanelgg i tiltaksklasse 1.

Vil du prate med oss?

Har du et oppdrag du trenger utført? Vi kommer gjerne på befaring og ser på jobben som skal utføres, og gir deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss